Wekelijkse wandeling in Gooik (12 mei). Wandel mee langs beemden en bloesems: ontdek onze nieuwe Beter Buitenwandeling!

Met de nieuwe beter buitenwandeling trekken we naar een regio waar je misschien wel stiekem op zat te wachten want hier zijn we nog niet geweest. We belanden deze week in het Pajottenland, meer bepaald de gemeente Gooik.

Hieronder vind je de fiches met alle informatie, routebeschrijving en weetjes. Op die fiche vind je ook de QR-code waardoor je de wandeling via Routeyou op de smartphone kan raadplegen. De eerste maand is deze wandeling voorzien van bewegwijzering (pijltjes van Landelijke Gilden). Aan de wandeling is ook een fotowedstrijd verbonden, meer informatie vind je eveneens op bijgevoegde fiche.

Voor de rechtstreekse link van de ‘Beter Buitenwandeling’ in Gooik op de website van Routeyou klik je hier. Vergeet niet dat je onze wandelingen ook kan volgen via onze facebookpagina en via onze website https://www.landelijkegilden.be/beterbuiten.

Heb je trouwens zelf ook een idee voor een leuke wandeling in je dorp? Aarzel dan niet en laat het zo vlug mogelijk weten aan je consulent, want eind juni stoppen we met het concept van Beter Buitenwandelingen. Er zijn nog slechts 2 plaatsjes vrij (woensdag 23 en woensdag 30 juni).

Veel wandelplezier!

De consulenten van Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg

Beter-Buitenwandeling-Gooik


De consulenten van Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg