Ledenfeest 2023

Wanneer

20/01/2023    
19:00 - 23:59

Evenement type

Jullie zijn om 19.00 uur welkom en de tomatensoep met balletjes wordt stipt om 19.30 uur uitgeschonken.  Hiervoor hebben jullie al naar een kort welkomswoord van onze voorzitter mogen luisteren en een nieuwjaarsdrankje kunnen nuttigen.

Na de soep serveert onze kok een warm buffet bestaande uit:

Scampi’s in currysaus
vispannetje
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
steak pepersaus
Erwten en wortelen/ broccoli
Kroketjes/ Gratin/ puree

Voor alle duidelijkheid het is zoals sommige sloebers van het bestuur toegestaan om meermaals langs het buffet te passeren.  Wij zijn in het verleden er nog nooit in geslaagd om het aangeboden buffet volledig te verorberen.

Maag vol, onze ondervoorzitter aan het woord met een eveneens kort kasverslag.  Ik kan nu reeds verklappen wij gaan geen tombola houden of met de schaal rondgaan om de kas te spekken.

 

Hierna krijgt elke feestvierder een bordje voorgeschoteld met vier dessertjes.

Ondertussen was er ook voldoende witte en rode wijn (of andere drank) aanwezig om de keel te smeren, immers de “Nootoplossing” staat dan klaar om met hun beste meezingers uit te pakken.

 

En wees gerust voor den afwas en opruim zorgen wij.

Wij vragen aan de deelnemers wel een bijdrage van 28 euro, dit is hetzelfde bedrag als in 2020 van inflatie of prijsverhoging geen spraken !

 

Wil je na twee coronajaren opnieuw genieten van een zeer gezellig samenzijn gelieve je dan onmiddellijk in te schrijven door antwoord op deze mail én storting van de bijdrage van 28 euro/pp op onze rekening BE32 7333 4303 7702.  Wij moeten uiterlijk komende dinsdag a.s. het aantal doorgeven aan de kok van dienst.

 

Wij hopen alle leden te mogen ontmoeten op het feest.