“Undercoverwandeling” Nieuwjaarswandeling 2021

16/12/2020 - 15/01/2021 * Hele dag
Voetbalplein (ex Oosterwijk)
Categorie: Wandelen en fietsen


De geldende coronamaatregelen laten niet toe om in groep deze wandeling te doen. Daarom hebben wij deze wandeling van 5 km hoofdzakelijk in buurtdorp Oosterwijk, langs  de grens met Noorderwijk Herentals en een stukje door Olen uitgestippeld. Vertrek aan het  voetbalplein van Oosterwijk. Op suggestie van de chef wordt deze tocht het best gewandeld op grootmoederswijze met de menukaart in bijlage.
Op onze website vind je dezelfde routebeschrijving terug en voor wie zoals de Britse topchef Gordon Ramsay nooit kiest voor de suggestie, is daar eveneens (via google drive) de download van het gpx-bestand.
Wij bezorgen de leden die ons een “bubbel”-foto of selfie van hun wandeling vóór 15 januari 2021 opsturen achteraf een mooi presentje aan de voordeur. Deelname is gratis en de ingestuurde foto’s en reacties zijn terug te vinden op onze website: www.lgtongerlo.be en onze facebookpagina: https://www.facebook.com/LGTongerlo.

  • Te wandelen comform de geldende coronamaatregelen.
  • Wij zouden het zeer sterk appreciëren als je ons een “bubbel”-foto of selfie, gemaakt tijdens de wandeling, post op onze facebookpagina https://www.facebook.com/LGTongerlo of via whatsapp stuurt naar een bestuurslid (voor onze website www.lgtongerlo.be) met eventueel een korte reactie.
  • De leden die dit doen voor 15/01/2021 ontvangen van ons een presentje aan de voordeur (graag naam vermelden).